Brijesnica Public Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Brijesnica Public Server

Brijesnica Public Server - 79.143.173.163:27022

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

.:: Unban ::.

Go down 
+2
Sydofnee
Admin
6 posters
AutorPoruka
Admin
Admin

Broj komentara : 19

.:: Unban ::. Empty
KomentarNaslov komentara: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitimeThu Feb 12, 2009 5:35 am

Ovdje mozete stawiti da vas unban.......
Dovoljno je da napisete swoju ip koje was banovo i zasto.....I narawno wrijeme akd ste banowani..
Na vrh Go down
https://cs-brijesnica.bosnianforum.com
Sydofnee

Broj komentara : 5

KomentarNaslov komentara: Re: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitimeWed Jun 17, 2009 11:37 am

Molim da me unban neznam ko me ban ali samo mi pise added to banned list Question Question Question
neznam zasto nisam citer igram posteno stalno bez razloga me bann Shocked
Na vrh Go down
kilam

Broj komentara : 1

KomentarNaslov komentara: Re: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitimeTue Jul 07, 2009 12:34 pm

mozete li ikako unbanovati? igram posteno. cita ne koristim, a ako bi koristio ne bi koristio na brijesnici jer je to posten server. samo bude nekada citera kad nema admina. znaci ako mozete unbanovati moj ip: 192.168.1.16.
Na vrh Go down
adel-BiH

Broj komentara : 1

KomentarNaslov komentara: Re: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitimeMon May 03, 2010 2:13 am

Vako :

adel-BiH mi je nick !

Banovan sam najvjerovatnije od strane servera ! tj . prilikom igre nest sam se sa boa zezo i kreno sam napisati nick adel-BiH <3 boa nekog ! i to napisem i dobijem ban !

pa ako je moguce to sta da se sredi Smile fala .P Razz Razz Razz Razz

Etoo sto prije ocu da igram!

PLS

PLS

PLS

Trebali vam ip !
Na vrh Go down
Strike at Kankard

Broj komentara : 2
Mjesto : Zenica

KomentarNaslov komentara: Re: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitimeMon Aug 16, 2010 4:21 pm

Ban Information
Name: Strike At Kankard
IP: 77.239.10.12
Reason: odmori
Ban Length: 1 day, 9 hours, 20 minutes
Unban Time: 1:52:06 8/18/2010
Admin Name: Koja23
Admin SteamID: STEAM_0:0:170

Banovan u 15:12 datuma 16-tog avgusta 2010,vjerovatno jer sam po rundi ubijao 4-5 igrača
Scor 19:3
Nadam se da je dovoljno informacija i što prije me unban

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
P.S. Nekoristim chitove
P.S.S. Ako može unban večeras jer želim da što brže da stignem u top 20 i prijavim se za admina Very Happy
Na vrh Go down
munjeviti---->

Broj komentara : 2
Mjesto : BiH Brčko

KomentarNaslov komentara: razlog za ban NApisano mi je "imas WH ali ga neznas koristiti"   .:: Unban ::. Icon_minitimeWed Sep 29, 2010 3:23 am

zelim da mi se skine ban, ko me je banovao neznam ali sigurno cu se pozabaviti ovim serverom zbog zezanja admina na racun igraca.
Sramota za server trebali bi da imate sto vise igraca na serveru a vi tjerate ljude sa servera nekim glupostima.
I naravno da znam sta je WH ali ga ne koristim i da hoci nemogu da ga koristim a za vise informacija o meni pogledaj na
http://www.gametracker.com/amel_987/
Na vrh Go down
http://www.gametracker.com/amel_987/
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: .:: Unban ::.   .:: Unban ::. Icon_minitime

Na vrh Go down

.:: Unban ::.
Na vrh 
Stranica 1/1