Brijesnica Public Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Brijesnica Public Server

Brijesnica Public Server - 79.143.173.163:27022

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

difference i cmar

Go down 
AutorPoruka
exp0'sed

Broj komentara : 2

difference i cmar Empty
KomentarNaslov komentara: difference i cmar   difference i cmar Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 3:25 am

Cmar ne postuje pravila servera, a difference nagovara igrace da odu sa servera?!?.
Bugovi nisu dozvoljeni! tako ni retry bug(koji je koristio cmar). Rekao sam to differenceu i on mi rece da izadjem. nisam izasao i popio sam kick od cmara + porciju religijskog "vredjanja" ili sta je ovo trebao biti... jebo ga bajram njegov.

Ovom prilikom pozivam i njega i differencea na duel, tj sta je vec. njih 2 protiv mene u awp indiji (igracu trjezan, mada mogu i pjan, dzaba kad ste tarabe i ovako i onako.)

pusa za ova dva smrdljiva admina.

+ prilazem ss kicka.

difference i cmar Prviidiotlukodcmara
Na vrh Go down
exp0'sed

Broj komentara : 2

difference i cmar Empty
KomentarNaslov komentara: Re: difference i cmar   difference i cmar Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 3:30 am

+ dobio sam i uz to ban.
Sada kazem jebo vas vas retardirani server. Debili koji banuju samo zbog prozivanja neka mi se napuse kare. orver and out.
Na vrh Go down

difference i cmar
Na vrh 
Stranica 1/1